Best of Robbe en Bas (strip) : Met mama naar het werk - Een Brief voor Anna - Falzar, ....-; Van der Auwera, Jan, ....-; Trekker, Sien, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode)
Een brief voor Anna: Robbe en Anna schrijven vaak briefjes naar elkaar. Ze vertellen elkaar over alles wat ze willen en alles wat ze doen. En Bas speelt dan voor postbode! Maar wat als Bas ziek is?
Met mama naar het werk: Robbe hoeft niet naar school vandaag. Maar mama en papa moeten allebei werken. Oom Cactus kan niet oppassen en opa Leon in ziek. Ook oma Mili en tante Trees kunnen niet. Dan maar mee met mama naar het werk ...
AVI-E4
Keywords: Leesboeken ; strip; Onderwijs ; Lager onderwijs