Carnaval is stom - Loyer, Anne, ....-; Boisnard, Annette, 1951- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2021)
Een hekel hebben aan carnaval, kan dat wel? Tja, als je niets hebt om aan te trekken omdat je de kleinste bent en je grote broers al álle mogelijke en denkbare verkleedkleren hebben aangehad, dan is carnaval echt niet leuk. Tenzij … Een humoristisch verhaal voor klein en groot, over de kleinste broer die zijn eigen plekje wil veroveren en een eigen stijl wil vinden.
Van 4 tot 6 jaar
Keywords: Carnaval