Mijn buurman is een gekke professor - Heynickx, Hilde, ....-; Janssen, Mark, 1974-; Swinnen, Ria, ....-; Feys, Martial, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Toon en zijn zusje Steffi hebben een rare buurman. Er komen groene wolken en vreemde lichten uit zijn tuinhuis. Wat voert hij daar toch uit? Toon en Steffi besluiten om op onderzoek te gaan. Misschien is hun buurman wel een professor die geheime experimenten doet!
AVI E5 - AVI 6
Genre: avontuur, humor
Keywords: Leesboeken ; Lager onderwijs