Naar buiten! : zoektocht in het torenhuis. - Goethals, Mieke, ....- (Hasselt : Clavis, 2021)
Matteo woont met zijn papa en mama en kleine broertje in een torenhuis met veel gekke kamers. Hij daalt naar beneden af en moet in elke kamer spullen zoeken. In dit groot formaat kijk- en zoekboek worden kinderen door middel van een spannend en grappig verhaaltje uitgedaagd om goed naar de tekeningen te kijken en alle spullen te zoeken die op elke bladzijde op een lijstje geschreven en getekend zijn. Een gedetailleerd zoekboek met dwarsdoorsnedes van een bijzonder huis, vergelijkbaar met de eerder verschenen zoekboeken ‘De kerstman op cadeautjestocht' (2019), ‘De Paashaas op cadeautjestocht' (2020) en ‘Schattige diefjes'* (2020).
Vanaf 3-5 jaar
Keywords: Dagelijks leven; Prentenboeken