Spordas® Move Cubes - Spordas (S.l. : Spordas)
De Move Cubes ontwikkeld door Spordas bevorderen communicatie, groepsgevoel en beweging. De schuimstofkubussen hebben een doorzichtige omslag aan de zijkant. Hierin kunnen zelfgemaakte prentjes gestopt worden. De spelers en kinderen tekenen iets, steken hun prenten in de omslag en dobbelen. De activiteit moet nu door de dobbelaar worden uitgevoerd.
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot 8 jaar.
Keywords: Educatief spel