Een vaccin voor de arbeidsmarkt : werken na corona - Leroy, Fons, ....- (Brugge : Die Keure, 2020)
Werken na coronaNa de bankencrisis en de vluchtelingencrisis kennen we de COVID-19-crisis die niet alleen de arbeidsmarkt en de economie impacteert, maar ook ons dagelijks handelen, onze gewoontes, onze denkbeelden ... Deze crisis legt eveneens haarscherp de pijnpunten van ons arbeidsmarktbeleid bloot en doet ons reflecteren over de waarde en de organisatie van werk, de relatie van werk tot de persoonlijke levenssfeer en het verduurzamen van ons sociaal-economisch bestel. Dit boek biedt inspiratie voor een vaccinatiekuur om een betere wereld van werk te ontwerpen en te realiseren
Keywords: Arbeids- en organisatiepsychologie; Arbeidsmarkt; Werken