De Jongen, de mol, de vos en het paard - Mackesy, Charlie, ....-; Japin, Arthur, 1956- (Utrecht : KokBoekencentrum Uitgevers, 2021)
Een jongen reist door de wildernis en sluit vriendschap met een mol, een vos en een paard. Ze voeren mooie gesprekken over van alles. Ook over taartjes eten. Ze ontdekken dat iedereen soms pijn heeft, bang is of verdrietig, maar dat het helpt als je dat samen bent. Poëtisch beeldverhaal met deels gekleurde aquareltekeningen en handgeschreven tekst
Keywords: Filosofie; Graphic novels