Webdesign : van concept tot realisatie. - van Groenendaal, Hedwyg, 1971- (Den Haag : Academic Service, 2014)
Dit is de vierde editie van het meest succesvolle boek over webdesign. Aan de hand van het unieke Internet Project Plan leert u een website ontwikkelen, realiseren en onderhouden. De vele voorbeelden, praktijktips en bijdragen van diverse experts op het gebied van design en usability maken dit een compleet en onmisbaar boek voor webdesigners. Het boek is een leidraad voor opdrachtgevers, projectmanagers, webdesigners, webontwikkelaars, webprogrammeurs, tekstschrijvers, studenten, hobbyisten en internetduizendpoten. Alle facetten van webdesign komen aan bod, van concept tot realisatie. HEDWYG VAN GROENENDAAL (1971) is specialist in webdesign. Ze heeft ruim twintig jaar ervaring met het ontwikkelen en realiseren van internetprojecten. Hedwyg geeft advies, verzorgt lezingen, ontwikkelt en geeft trainingen, ontwerpt, realiseert en programmeert en schrijft boeken op het gebied van internet, webdesign en Prezi. Hedwyg vindt haar passie in het toegankelijk maken van tools en technieken die voor veel mensen moeilijk zijn (of moeilijk lijken
Keywords: Webdesign; Websites ontwerpen