Kleuters laten groeien in executieve functies. Hoe? Zo! : zet je EF-bril op : praktijkboek. - Feryn, Sanne, ....- (Leuven : LannooCampus, 2021)
Hoe werkt de stop-denk-doe-strategie? Welke activiteiten dagen de executieve functies van kleuters uit? Hoe zet je de ef-bril op, samen met ouders?
Keywords: Kleuteronderwijs; gedrag; kinderen; onderwijs