Wegwijs in omgaan met dyscalculie : werkboek voor kinderen en jongeren. - Van der Beek, Jojanneke, ....-; Mönch, Martine, ....-; Toll, Sylke, ....-; van Luit, Hans, ....-; Mönch, Martine, ....-; Toll, Sylke, ....-; Van Luit, Hans, ....- (Leuven : LannooCampus, 2021)
Ben je wel eens angstig of onzeker omdat je niet goed kunt rekenen? Dan is dit werkboek geschikt voor jou! Aan de hand van het programma stop je steeds op de route om oefeningen te maken. De route gaat door een gevarieerd landschap. In tien tussenstops leer je steeds beter met dyscalculie omgaan. Aan het einde van de route heb je veel ervaring opgedaan en kan je zelfstandig verder. Je voelt minder angst en onzekerheid en je kunt vol zelfvertrouwen je weg vervolgen
Keywords: dyscalculie