Max : de eerste Nederlandse F1-wereldkampioen ooit! - Hoogeboom, André, ....- (Amsterdam : Xander, 2021)
In deze geheel herziene editie van de bestseller blikt André Hoogeboom terug op de carrière van F1-coureur Max Verstappen, en vertelt hij zijn ongelooflijke verhaal. Aan de hand van talloze interviews schetst hij een beeld van een toegewijde sportman met een uniek talent en beschrijft hij diens weg naar de top. Deze nieuwe editie van Max is grondig geactualiseerd, en doet verslag van een historisch seizoen vol onverwachte wendingen, en de felle strijd met Lewis Hamilton. Daarnaast komt uiteraard aan bod hoe Max voor een uitzinnige menigte in Zandvoort zijn eerste thuiszege boekte én de leiding in het wereldkampioenschap terugpakte. Ook de uiteindelijke uitslag van het sensationele GP 2021-seizoen wordt erin opgenomen. Dit is hét boek over Max Verstappen, voor iedereen die nieuwsgierig is naar het complete verhaal.
Keywords: Autosport