De talentenfluisteraar : Haal het beste uit jezelf - Dewulf, Luk, ....-; Berebrouckx, Annemie, 1970- (Tielt : LannooCampus, 2021)
Het hebben van talent gaat niet alleen over ergens uitzonderlijk goed in te zijn, maar het wordt vooral bepaald door het effect dat een activiteit op een persoon heeft. Geeft die activiteit je voldoening, vliegt de tijd al doende voorbij, laadt je je batterij op en kun jij jezelf erin zijn, zijn bepalend om jouw talenten te ontdekken. Middels gesprekken met mensen is een lijst van 39 talenten opgesteld en die worden een voor een nader besproken. Een sneltest biedt de mogelijkheid om je talenten nader te ontdekken. Door het hele boek heen worden allerlei praktijksituaties beschreven die verduidelijkend zijn. Een voor een breed publiek geschreven boek dat de lezer helpt bij het op zoek gaan naar zijn talenten en om zo erachter te komen wat hij zelf met zijn leven kan en wil.
Keywords: Talent; zelfontplooiing