Globalisering - Steger, Manfred B., 1961- (Amsterdam : AUP, 2014)
Globalisering is #8 in de serie Elementaire Deeltjes. Globalisering is een van de belangrijkste thema's van onze tijd, in dit boek heeft Manfred Steger alle grote ontwikkelingen van de afgelopen jaren opgenomen; van de financiële crisis, tot aan de revoluties in het Midden Oosten en de zware aardbeving in Japan. -Manfred Steger is hoogleraar Political science aan de University of Hawai'i-Manoa en hoogleraar Global studies aan het Royal Melbourne Institute of Technology. Elementaire Deeltjes is een serie boekjes van AUP die kennis toegankelijk maakt voor een breed publiek. Het is de manier om snel kennis op te doen over onderwerpen die je interesseren. Experts nemen je mee op een ontdekkingsreis waarbij elk thema in de meest beknopte vorm volledig uitgediept wordt. De handige en handzame boekjes geven altijd antwoord op de vraag: 'Hoe zit dat nu eigenlijk?'
Keywords: Globalisering