Wouw 2 : wereldoriëntatie doet er toe : Flexibel didactisch materiaal - Decock, Veerle, ....- (Brugge : Die Keure, 2021)
Bevat volgende 9 thema's: 1. Welkom! - 2. Alle kleuren- 3. Brrrrr! - 4. Handen uit de mouwen - 5. Het zit in de familie - 6. Het labo van professor Ouw - 7. Word wakker! - 8. Wat als... - 9. Sprookjes
Extra didactisch materiaal van deze leermethode kan je aanvragen via de balie van je bib!
Wereldoriëntatie ; basisonderwijs ; lager onderwijs