Bluvn goan : de sterkhouders en straffe verhalen van de club - Willems, Raf, 1960- (Tielt : Uitgeverij Lannoo, 2021)
Bluvn goan brengt een verhalende ode aan de mannen - en vrouwen - die al 130 jaar lang op en naast het veld mee het DNA van Club Brugge bepalen: spelers, trainers, bestuursleden, kleurrijke Club-figuren, en bekende en onbekende supporters. Geniet van de verhalen over Johny Thio, Lotte Lambert, Caje Ceulemans, Franky 'the Fox' Van der Elst, Timmy Simons, Vital 'Brommerke' Borkelmans, Gertje Verheyen, Antoine Vanhove, Pascal 'Broere' Plovie, Ernst Happel, Rik Verheye, Ruud Vormer of Noa Lang.
Keywords: Voetbal -- België