The Wolfpack way : winning is an attitude and hard work - Beel, Wout, ....-; Vandenbon, Geert, ....- (Tielt : Uitgeverij Lannoo, 2021)
Kijk mee achter de schermen van Deceuninck–Quick Step in een nieuw waanzinnig wielerjaar 2021 werd weer een waanzinnig wielerjaar voor the Wolfpack, het dreamteam van Patrick Lefevere. Zijn mannen wonnen de Omloop, pakten de E3 en de Ronde, regen de overwinningen aan elkaar en pakten ook nog Olympisch goud op de baan en een wereldtitel op de weg. In dit boek volg je de renners door de lens van de huisfotograaf van Deceuninck - Quick-Step, Wout Beel: tijdens de spaarzame vrije momenten, in volle actie tijdens trainingen en wedstrijden, zegevierend na een zoveelste overwinning. Geert Vandenbon schreef het verhaal bij de beelden.
Keywords: Wielrennen