Basisboek Excel 2019,2016 en Office 365. - Studio Visual Steps ([Uithoorn] : Visual Steps, 2019)
De serie computerboeken Visual Steps zijn geschreven als cursusboeken voor mensen die een beperkte computerervaring hebben. De boeken zijn heel visueel ingericht, d.w.z. dat elke verandering op het beeldscherm ook in het boek wordt getoond. Deze cursus behandelt het populaire spreadsheet programma Excel 2016 en Excel 2019 en Office 365. In elf hoofdstukken wordt de lezer de basisvaardigheden van het werken met spreadsheets bijgebracht. Geleerd wordt met cellen, functies en formules te werken, nieuwe werkmappen en werkbladen te maken. Ook het werken met tabellen, grafieken en het afdrukken wordt stap voor stap behandeld. Tot slot worden ook de wat geavanceerdere mogelijkheden van het programma zoals draaitabellen en macro's behandeld. Aan het eind van elk hoofdstuk staan wat oefeningen en enkele tips. Het boek is zeer begrijpelijk geschreven en heeft een duidelijke structuur, er wordt zo goed als geen voorkennis verondersteld en het geheel is daardoor zeer geschikt voor beginnende computeraars van alle leeftijden. Schermafdrukken in kleur. Duidelijke druk, soms kunnen de schermafdrukken erg klein zijn. Met register.
Geschikt voor Windows 10
Keywords: Excel; Software