Meer succes met Instagram! : de complete handleiding voor impactvolle Instagram marketing. - Keijzer, Rik, ....-; Broekman, Roelof, ....- ([Utrecht] : Some Books Uitgeverij, 2021)
Instagram wordt door steeds meer bedrijven gebruikt als onderdeel van hu socialmediastrategie. Door de algoritmes van Instagram te kennen, kun je er meer succes mee bereiken. Dan moet je wel precies weten wat je doelen zijn. Dus is een contentstrategie noodzakelijk. Door slim gebruik te maken van je persoonlijke, bedrijfs- en makersaccount vertel je een consistent verhaal. Essentieel is dat je je instellingen daarop aanpast en dus moet je weten welke instelling welke effecten heeft. Instagram heeft verschillende mogelijkheden zoals: Stories, tijdslijn, TV, Reels, Shopping, hashtags en LIVE. Deze worden duidelijk behandeld. Door slimme toepassing krijg je meer traffic, volgers en interactie. Met een planning voor je berichten kun je meer realiseren. De auteur is internetexpert en traint bedrijven op het gebied van social media, websites, online- en contentmarketing. Gericht op mensen en bedrijven die professioneel meer met Instagram willen doen.
Keywords: Sociale Media