Verliefd op Europa : de meest bijzondere plekken in Europa - De Ram, Roëll, ....- (Utrecht : Kosmos, 2021)
Met deze gids reis je in vogelvlucht kriskras door Europa. Naar de talloze eilandjes van Griekenland, langs de fjorden van Noorwegen, off the beaten track in de Balkan, of met de trein door Centraal-Europa. Per land lees je beknopte informatie over een aantal bekende en wat onbekendere plekken: steden, natuurschoon, architecturale en culturele eyecatchers. En je krijgt tips over een paar fijne overnachtingsplekken. Ook vind je een aantal hotspotlijsten met zonnige stranden, hippe steden, fraaie eilanden en stoere hikes. Verwacht geen complete reisgids, het is een inspiratiegids, waarin je je heel even onderdompelt in de sfeer van het desbetreffende land. Heel instagrammable, met veel kleurenfoto's en sfeerimpressies. Zoals we dat gewend zijn van het hippe online reismagazine WeAreTravellers.nl, dat zich vooral richt op levensgenietende twintigers en dertigers. Eerder verscheen 'Verliefd op Nederland : de meest bijzondere plekken dicht bij huis'
Keywords: Europa; Reisgids