Waarom Europa? : kleine geschiedenis van een groot project - Van Hecke, Steven, ....-; Vermeylen, Kamiel, ....- (Leuven : LannooCampus, 2021)
Waarom bestaat er nog steeds geen Europees leger? Waarom willen de Britten een eigen koers varen? En waarom maakt elke crisis de EU sterker?
Keywords: Europa; Overheid