Capital in the twenty-first century - Pemberton, Justin, ....- ([s.l.] : The Searchers, 2020)
Gebaseerd op Thomas Piketty's besteller, gaat de documentaire Capital in the Twenty-First Century op zoek naar de oorzaak en oplossing voor de ongelijkheid van welvaart en economische groei in Europa en de US. In een reis door de tijd van de Franse Revolutie tot wereldoorlogen en de opkomst van nieuwe technologieën worden referenties naar popcultuur afgewisseld met interviews met de meest invloedrijke experts van deze tijd. NL releasedatum: 23-09-2020/ BE releasedatum: 18-11-2020
EAN : 9789461877406