Wouw 5 : wereldoriëntatie doet er toe : flexibel didactisch materiaal - Decock, Veerle, ....- (Brugge : Die Keure, 2021)
Bevat volgende 9 thema's: 1. De zaalwachter van Museum W- 2. Sporen in het park - 3. Wegwijzers - 4. Money Money - 5. Wat wordt het? - 6. Dak boven je hoofd - 7. Mijn lichaam is een fantastische machine! - 8. Prettige parken - 9. Kruispunt
Extra didactisch materiaal van deze leermethode kan je aanvragen via de balie van je bib!
Wereldoriëntatie ; basisonderwijs ; lager onderwijs