Peperkoekpoep : verhalen voor het stimuleren van klankbewustzijn bij jonge kinderen - Nijssen, Margoke, ....-; Revers, Iris, ....- (Berchem : EPO, 2022)
Peperkoekpoep is het eerste boek uit een serie van drie. Het boek bevat korte verhalen, opgebouwd uit woorden met één specifieke klank. Deze verhalen bieden de mogelijkheid het klankbewustzijn te stimuleren. Dit is een belangrijke vaardigheid voor het leren praten op jonge leeftijd en het leren lezen en schrijven op latere leeftijd. Peperkoekpoep is bedoeld voor kinderen van 3 tot 7 jaar. En natuurlijk voor alle kinderen (en hun voorlezers) die van vrolijke prentenboeken houden. Professionals zoals logopedisten en leerkrachten in het basisonderwijs kunnen Peperkoekpoep ook gebruiken in de dagelijkse praktijk.
Voor kinderen van 3 tot 7 jaar
Keywords: Kleuterboeken; Taal; Vaardigheden : klanken