Waarom wij een masker dragen : hoe een eekhoornfamilie de verspreiding van Covid-19 wil stoppen - Snellings, Lieve, ....-; Van Der Linden, Veerle, ....- (S.l. : Independently Published, 2020)
De dieren zouden graag hebben dat iedereen gezond blijft. Maar een gevaarlijk virus bracht hen in een nachtmerrie. Wat kunnen zij doen om de verspreiding van Covid-19 te stoppen? "Op een voor kinderen goed te begrijpen wijze legt dit boek uit wat een Covid-19 infectie is, hoe we de verspreiding van het virus kunnen stoppen, en wie de risicopersonen zijn. De informatie in dit mooie verhaal is wetenschappelijk correct en prachtig geïllustreerd met natuurfoto's. Kinderen zullen geboeid lezen, kijken en luisteren!" -Dr. Gerda Vanderhaegen, huisarts
Leeftijd: 4 tot 11 jaar.
Keywords: Leesboek; Pandemie ; Covid-19.