De drie wensen - Vandevoort, Dagmar, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
(3417) 'Kom op, Lotte, we zijn er bijna!' (...) Het was midden in de nacht, maar het Engelenplein stond vol mensen. Allemaal staarden ze (...) naar de donkere hemel. Sommige mensen in het dorp waren niet uit hun bed gekomen, omdat ze niet geloofden in een paar stoffige, oude boeken. Die boeken beweerden dat om de honderd jaar een engel tevoorschijn kwam op het plein. De engel zou dan iemand op aardde drie wensen laten doen. Die persoon werd de 'uitverkorene' genoemd.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Fantasie