Best of Robbe en Bas (strip) : Operatie zetel - Speurneus Bas - Falzar, ....-; Van der Auwera, Jan, ....-; Trekker, Sien, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode)
Operatie zetel: Het regent pijpenstelen. Papa stelt voor om een film te kijken. Ze ploffen allemaal in de zetel... en die begeeft het! Dan maar met z'n allen naar de winkel voor een nieuwe zetel...
Speurneus Bas: Tijdens de speeltijd klinkt er geroep. De gsm van Piet is weg! Tijd voor speurneus Robbe en zijn trouwe helper Bas om in actie te komen! Hoe snel kunnen ze de dief opsporen?
AVI-E4
Keywords: Leesboeken ; strip; Onderwijs ; Lager onderwijs