De verdwenen taart - Semet, Jérémy, ....-; Brouckaert, Sara, ....-; Lopez, Francisco, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
Arthur heeft voor zijn verjaardag een detectivekoffer gekregen. Enthousiast wacht hij op zijn eerste grote zaak om op te lossen. En dan blijkt op het verjaardagsfeestje van zijn vriend Bastiaan dat de taart is verdwenen!
AVI 7 - AVI M6
Genre : detective
Keywords: Leesboek