Inst@like - Chevreau, Éric, ....-; Strale, Mathieu, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
Rozanne mag van haar mama eindelijk de betaalde versie van Inst@like downloaden, een app waarmee je het gedrag van andere leerlinen kunt beoordelen. Je geeft punten en je krijgt punten. Om een hoge score te halen, probeert Rozanne vriendjes te worden met Julie en haar groepje van de 8+. Dat zijn de Inst@likers met de hoogste scores, minstends een 8 op 10. Zet Rozanne haar vriendschap met haar echte maatjes op het spel?
Keywords: Leesboek