Het cashkompas : dé vier financiële vuistregels voor wie slimmer wil ondernemen - Verduyn, Brecht, ....- (Gorredijk : Sterck & De Vreese, 2022)
Dé vier fianciële vuistregels voor wie slimmer wil ondernemen Hans Maertens, Gedelegeerd Bestuurder Voka-Vlaams netwerk van ondernemingen
Keywords: Cashflow; ondernemen