Briljante LEGO ideeën : bouwen met steentjes die je hebt : met racewagens, draaimolens, robots, een hijskraan en een flipperkast! - Dees, Sarah, ....- ([Amsterdam] : Condor, 2021)
Maak met je eigen legostenen o.a. een rollende robot of een werkende hijskraan. Bevat bouwideeën voor bewegend speelgoed en werkende machines. Deels via stapsgewijze uitleg met kleurenfoto's.
Genius Lego inventions with bricks you already have
Keywords: LEGO