De employee journey : creëer een optimale employee experience - Becker, Sascha, ....-; Bolink, Wenda, ....- (Amsterdam : Proof Publishers, 2018)
Een succesvol bedrijf heeft een duidelijke merkbeleving op alle fronten. In dit boek is een veelheid aan theorieën praktisch en aantrekkelijk weergegeven. De lezer krijgt informatie over hoe een werkgeversmerk uitgewerkt kan worden vanaf het moment dat mensen zich oriënteren om te solliciteren tot en met het contact met oud-medewerkers. Veel tips en inspirerende praktijkvoorbeelden. Geschikt voor mensen met affiniteit voor organisatieontwikkeling, communicatie, marketing en HRM. Het boek heeft een kleurrijke lay-out, enkele foto's en afbeeldingen in kleur, een literatuurlijst en register. De auteurs zijn beiden gepokt en gemazeld op het gebied van personeelsbeleid.
Keywords: Personeelsbeleid