De upgrade - Van Belleghem, Steven, ....- (Antwerpen : Manteau, 2021)
Tweede thriller van Steven van Belleghem en heeft net als ‘Eternal'* Romy Bell als hoofdpersoon. Het verhaal speelt zich af in 2045. Bell heeft een nieuwe baan bij een internationale organisatie die toeziet op ethische zaken bij medisch onderzoek. Bij een undercoveroperatie komt ze er achter dat er in een Londens lab virussen op maat worden gemaakt die specifiek voor een persoon bedoeld zijn. Blijkbaar met als doel om aanslagen te plegen. Ze gaat op onderzoek uit en als in Parijs het eerste slachtoffer valt, begint er een spannende race tegen de klok. Romy Bell is een sympathieke en integere hoofdpersoon, de mogelijke toekomst die wordt beschreven komt (juist in details) overtuigend over. Het verhaal is vlot geschreven in korte hoofdstukken en de auteur weet de spanning goed op te bouwen. Prima thriller.
Keywords: Roman; Thriller