Emilio & Margaux : Hoe vind ik meZelf? - Calant, Stephanie, ....-; Vervaeck, Wouter, ....- (Dendermonde : Het Punt, 2021)
Op tweejarige leedftijd verloor Emilio zijn pasgeboren zusje. Een ingrijpend gebeuren dat Emilio's wereld volledig op zijn kopzette. Met twee grote blauwe kijkers zag hij zijn ouders gebukt onder hun verdriet. Hij ging op zoek naar hoe hij dat verdriet kon wegnemen. En zijn verdriet dan? Daar dacht Emilio niet aan. Vanaf dat moment maakte Emilio zichzelf wijs dat zorg voor anderen het allerbelangrijkste was in zijn leven… Als zijn mama en papa en al die anderen die hij zo graag zag niet gelukkig waren… Hoe kon hij dan gelukkig zijn?
Keywords: Leesboeken ; lager onderwijs