Het huis met de gele deur - Luyten, Hanne, ....-; Willemen, Noëmi, ....- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2020)
In dit gezin met twee mama's en zeven kinderen gaat het er nogal hectisch aan toe. Maar ook al gaat er wel eens wat mis, het allerbelangrijkste is dat iedereen helemaal zichzelf mag zijn.
Keywords: Leesboeken ; kleuters; Familie