Raad eens hoeveel ik van je hou - McBratney, Sam, 1943-2020; Jeram, Anita, ....-; Goossens, Jesse, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2019)
Hazeltje probeert Grote Haas uit te leggen hoeveel hij van hem houdt. Dat is niet gemakkelijk, want Grote Haas antwoordt steeds dat hij nog meer van hem houdt. Als Hazeltje springt, springt Grote Haas hoger etc.
Keywords: Vriendschap