Het Keutelleuke Boeboeks-verhalenboek - De Bel, Marc, 1954-; Van Raevels, Frieda, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2021)
Ga vrolijk mee op stap met Pit en Puf door het Grote Biezebos en trek samen met Piepel en Soeza op avontuur! De grappige en spannende Boeboeksverhalen in dit boek zijn zowel geschikt om voor te lezen als om zelf te lezen. Voor lezertjes van het eerste en tweede leerjaar die Het grote Boeboeks-groeiboek achter de kiezen hebben en verlangen naar nog meer keigrappige en keutelspannende avonturen van onze groene vrienden.
Keywords: Leesboeken ; lager onderwijs