Wilma Wonder - Luyten, Hanne, ....-; Willemen, Noëmi, ....- (Lier : Het Hannekesnest, 2021)
Wilma Wonder is boos. Wilma Wonder is boos, en ook nog kwaad. Meer nog: Wilma Wonder is boos, kwaad én WOEST. SUPERWOEST! Haar broer zei haar dat ze helemaal nergens goed in is. Maar dat is natuurlijk niet waar, Wilma's broer kent er gewoon niets van. Wilma kan wel duizend dingen! Dit is het verhaal van Wilma Wonder en ze is -net zoals haar vrienden- best bijzonder. Hanne Luyten en Noëmi Willemen stellen je graag voor aan Wilma Wonder, een nieuw en grappig kinderboek. Net zoals in hun bestseller ‘Het huis met de gele deur' is de tekst op rijm van de hand van Hanne en zijn de prachtige tekeningen gemaakt door Noëmi.Wilma Wonder is een boek over hoe jezelf zijn, pas écht bijzonder is.
Vanaf 4 jaar
Keywords: Leesboeken ; kleuters; Jezelf zijn