De kleine houten robot en de boomstamprinses - Gauld, Tom, ....-; Veldkamp, Tjibbe, ....- (Tielt : Lannoo, 2022)
Een nieuw bejubeld sprookje, even actueel als tijdloos Een koningspaar heeft twee kinderen: een kleine houten robot en een betoverde boomstam prinses. Wanneer de prinses slaapt, verandert ze in een gewone boomstam. Op een dag wordt de slapende prinses verward met een echte boomstam en meegenomen. De kleine houten robot gaat op zoek naar zijn zus. Dat is de start van een groot en hartverwarmend avontuur.
Keywords: Leesboeken ; kleuters; Avontuur