De wind en wij - Devos, Kristof, ....-; Jong, Claudia, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2020)
Voor je kwam Wist ik niet Wie je zou zijn Hoe je eruit zou zien Hoe je zou klinken, ruiken, bewegen … Een liefdevol boek over opgroeien en opvoeden. Over loslaten en duwtjes in de rug geven, altijd weer. Over de wind die ons meevoert, en onze haren doet wapperen.
Vanaf 4 jaar
Keywords: Opgroeien