Een zee van liefde - Gaudesaboos, Pieter, ....- (Tielt : Lannoo, 2021)
Pinguïn is onderweg naar het huis van zijn vriend Beer. Hij zeult een koffer, een lantaarn, en een groot geheim met zich mee. Zo groot, dat hij het liefst meteen terug naar huis wil. Volg je hart en je dromen. Geef dit boek aan iedereen van wie je houdt.
Vanaf 4 jaar
Keywords: Geheimen; Verliefd zijn