Naar de gewone kleuterschool - De Tandem (Leuven : Garant, 2002)
Naar de gewone kleuterschool vormt een drieluik. Begeleiding bij intergratie en inclusie in het tweede deel daarvan. Het gaat in op de begeleiding die kleuter leid(st)ers verdienen als ze een kind met een verstandelijke handicap ofd algemene ontwikkelingsachterstand in hun klasgroep hebben.
Dl. 3 : Praktische tips voor integratie en inclusie
Keywords: Inclusief onderwijs ; kleuteronderwijs; Onderwijs ; verstandelijke handicap