Andermans zaken : steek je neus in deze diy-gids voor ondernemers : met verhalen uit het succesvolle tv-programma. - Kharmach, Kamal, ....- (Tielt : Lannoo, 2022)
Op een dag weet je het gewoon: 'Ik begin een eigen zaak!' Je eigen baas zijn, je eigen droom najagen en in de markt zetten. Maar tussen droom en daad gaapt een grote kloof. Er komt echt wel wat meer bij kijken dan een goed idee en de durf om de sprong te wagen. In Andermans zaken, het succesvolle één-programma, legt Kamal Kharmach de zakelijke pijnpunten bij heel wat (startende) ondernemers bloot. Op een empathische en verhalende manier maakt de kijker de worsteling van ondernemers mee vanop de eerste rij. Concrete vragen of problemen worden aangepakt en veelal opgelost zodat de ondernemers kunnen gaan dromen van een volgende fase in hun bedrijfsvoering. Dit bijbehorende boek is een DIY-gids voor startende ondernemers, geïllustreerd met voorbeelden uit de reeks. Geen moeilijke theorieën, wel heel wat nuttige tips en tricks recht uit de praktijk. De lezer kan met de handige checklists meteen aan de slag. Een must-read voor iedereen die droomt van een eigen zaak!
Keywords: Ondernemen