Mijn broer en ik - Verhelst, Marlies, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
(3418) Ik had nooit in die kast moeten kijken. Ik zweer je dat ik alleen maar een pen nodig had (...). Ik liep naar de kamer van Asad, naast die van mij en zwiepte de deur open zonder te kloppen. Ik wist dat hij niet thuis was. (...) Zo nonchalant als ik naar zijn kamer gelopen was, zo geschrokken en snel schoot ik terug mijn eigen kamer in. Mijn ademhaling was van slag, ineens vond ik het bloedheet in mijn kamer en later weer ijzig koud.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Angst