Wil jij mijn papa zijn? - van Hooft, Mieke, 1956-; Hooymans, Annelieke, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Mama en papa Haas vinden elkaar niet meer zo lief. Gijsje kan het niet geloven, en gaat dan maar op zoek naar een nieuwe papa. Maar alle andere dieren doen dingen die haasjes eigenlijk niet zo leuk vinden... Een gevoelig verhaal over ouders die uit elkaar gaan, maar die gelukkig nog altijd mama en papa blijven.
Keywords: Leesboeken ; Kleuters; Ouders ; scheidingen; Familie