Een vreemde verzameling - Prieur, Carole, ....-; Harel, Appoline, ....-; Brouckaert, Sara, ....-; Feys, Martial, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Nina is ziek. Mama neemt haar mee naar dokter Virusko, een wat bizarre dokter. Hij onderzoekt zijn patiënten niet eens! Hoewel Nina op het eerste gezicht waterpokken lijjkt te hebben, vindt dokter Virusko nog iets anders...
AVI E5 - AVI 8
Genre: fantasie
Keywords: Leesboeken ; Lager onderwijs