Go! : in 28 stappen je start-up lanceren - Beeckmans, Benjamin, ....-; Mohout, Omar, ....-; Wattenbergh, Bruno, ....-; Witmeur, Olivier, ....- (Brugge : Die Keure, 2021)
Starten als ondernemer leek nog nooit zo makkelijk als vandaag. De mogelijkheden om een creatief idee op enkele maanden tijd op globale schaal uit te rollen lijken toegankelijker dan ooit. Elke dag opnieuw maken ondernemers het verschil door innovatieve diensten en producten te ontwikkelen die iedereen ten goede komen en impact hebben. Het lijkt allemaal zo eenvoudig … of toch bijna. De weg naar succes is helaas bezaaid met veel obstakels en hindernissen – klein en groot – die vaak onverwacht op je pad komen. Dat is precies waarom een methodische aanpak noodzakelijk is: hij geeft een structuur om mogelijke problemen op een systematische manier te voorkomen en op te lossen. In 28 heldere en praktische stappen helpt GO! je om van je start-up(project) een succes te maken. Je vindt in dit boek de nodige hulpmiddelen en een praktisch werkkader die samen met je ondernemersdrive de sleutel vormen tot het welslagen van je ondernemingsproject. GO! is een handboek dat op een didactische en ludieke manier je stap voor stap zal begeleiden en je zal helpen de juiste beslissingen te nemen. Dit boek is een bijgewerkte vertaling van een Franse editie die begin 2021 verscheen van dezelfde auteurs.