Vaardig communiceren in de ICT - Knispel, Karen, ....-; Meuldijk, Liza, ....- (Amsterdam : Boom, 2022)
Deze uitgave maakt studenten duidelijk waarom goede communicatie relevant is in de toekomstige beroepsuitoefening. Vaardig communiceren in de ICT is een praktisch en handzaam leermiddel waarbij relevante theorie en oefenen hand in hand gaan. Dit leermiddel bestaat uit: het boek; toegang tot de bijbehorende website met het online boek, video's, tutorials en toetsen; toegang tot de TrainTool Vaardig communiceren in de ICT. In het boek komen inzichtelijke modellen en bruikbare tips en theorie voorbij, afgewisseld met reflectievragen en aansprekende voorbeelden uit de ICT-sector. Het boek bevat heldere verwijzingen naar de bijbehorende oefeningen in TrainTool, een online trainingsomgeving. Hier kan de de student oneindig oefenen in een veilige omgeving en feedback vragen van zowel medestudenten als docenten. Zo brengt de student in no-time zijn communicatieve vaardigheden op een hoger niveau en komt hij als professional goed beslagen ten ijs op de arbeidsmarkt.
Keywords: Communicatie ; ICT-sector.; Communicatie ; IT-professional.