Bijna alles wat je moet weten over psychologie van kinderen en jongeren - De Bruyckere, Pedro, 1974-; Hulshof, Casper Daniël, 1973-; Missinne, Liese, ....- (Tielt : LannooCampus, 2021)
Over het opvoeden van kinderen en jongeren is al veel geschreven. Maar hoe weten we wat effectief bewezen is en werkt?Dit boek verzamelt alle bewezen inzichten uit de psychologie, gedragswetenschappen en vele andere domeinen, om zo tot een bruikbaar overzicht te komen over de ontwikkeling van kinderen.Hoe leren kinderen, hoe kun je ze motiveren en hoe kun je hun gedrag individueel en in groep vormen? Bijna alles wat je moet weten over psychologie leert het je helemaal.
Keywords: Psychologie ; jongeren; Psychologie ; kinderen