Best of Robbe en Bas (strip) : De zeven flaters van Robbe - Een leuke speeltijd - Falzar, ....-; Van der Auwera, Jan, ....-; Trekker, Sien, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode)
De zeven flaters van Robbe: Robbe wil van alles spelen, samen met Bas. Hij heeft het ene idee na het andere. Maar Bas is telkens de dupe van zijn idee. Zal hij iets vinden dat Bas leuk vindt?
Een leuke speeltijd: De klas van Robbe speelt bijna elke speeltijd voetbal. Maar de laatste tijd doet Bas niet meer mee. Hij heeft ook geen zin meer in zijn tussendoortjes. Wat is er aan de hand?
AVI-E4
Keywords: Leesboeken ; strip; Onderwijs ; Lager onderwijs