Mikado wereldoriëntatie themaboekjes : handleiding 1 - Driesen, Lieve, ....-; Geraerts, Petra, ....-; Loodts, Anne, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2018)
Themaboekjes: Lila links, beeldig, anders?! mika, do en ik, drip drop drup, dromen, genesteld, geworteld, ik groei, graag gedaan!, knabbel, prikkelingen, wie wint? wég van mijn school
Wereldoriëntatie ; basisonderwijs